Monday, December 20, 2010

Politeknik Muadzam Shah, Pahang Darul Makmur!

Alhamdulillah, yesterday aku trima surat arahan lapor diri dari KPT (Kementerian Pengajian Tinggi). Dalam surat tu mengarahkan aku hadir melapor diri di Putrajaya pada 18 Januari 2011. Hmm...Aku telah dicampak ke hulu pahang yakni di Muadzam Shah (Poli Muadzam Shah)..err..orang kate tempat tu sangat ulu..hmm..kecik gak ati aku sebab tak dapat Poli d sebelah utara ..huhu..nak buat camne , dah aku orang pantai timur so ke pantai timur la gamaknyer..ingat dapat le Poli Seberang Perai ke ape..hey! sape aku nak pilih2 ni..dah dapat pun dah cukup syukur dah..

Apa pun sebelum keputusan muktamad dibuat, aku kene kontek SPP esok, nak tanya event 18hb tu secara detail dan if ade masalah cam aku xleh nak tangguh untuk melapor diri kat Poli tu...aku harus buat pilihan yang amat penting disitu..antara kerja tu atau menghabiskan saki baki Master Degree aku yang tinggal 4-5 bulan je lagi.

Aku berharap sangat yang KPT dapat pertimbangkannya kelak...huhu




Pulai Chondong
Kelantan Darul Naim
20 Disember 2010
8. 54 Malam.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Maharaja Lawak: Din Beramboi

Maharaja Lawak: Din Beramboi
Al FATEHAH